9 comentarii la “Contact

  1. Bună seara!
   Se pot planta din momentul în care se poate intra în grădină. La noi încă este zăpadă. Dar puteți face comanda și eu vă anunț când îi pot trimite, dacă este în regulă vremea și pentru dumneavoastră.
   Numai bine!

 1. In primavara am facut o comanda cu prun, alun si mai ceva. M-ati sunat ca e prea tirziu, am inteles. A ramas pentru cind o fi prielnic pentru plantarea pomilor. Acum am intrat pe paginile salvate. Ma gindeam la prun, ca ar fi bine sa iau 2-3 puieti, dar … stoc epuizat🙈. Eu totusi sper ca la primavara sa fie. Am scris acum sa nu uitati de mine. Va multumesc pentru intelegere.

  1. Bună ziua!
   Perioada optimă de plantare este începând de acum până în primăvară, deoarece este necesar ca plantele să intre în repaus vegetativ și se pot transplanta în zilele mai calde dintre sfârșit de toamnă și început de primăvară.
   Încerc să vă găsesc și prun.

 2. Bună seara!
  Fiți, vă rog, amabilă pentru o comandă în județul Dâmbovița taxa de transport este tot de 30 de lei?
  Mai pot planta la această dată păducel și mesteacan?
  Vă mulțumesc pentru amabilitate!
  O seară bună!

  1. Bună seara!
   Dacă sunt km suplimentari până la dvs va fi mai mult de 30 de lei dar dacă ridicați personal de la cel mai apropiat sediu Fan Courier taxa rămâne la 30 de lei
   Sigur că se pot planta acum, este perioada optimă pentru că plantele sunt în repaus vegetativ și sunt afectate mult mai puțin la transplantare. Acest lucru este valabil doar dacă pământul nu este înghețat.
   Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *