Informaţii de livrare

Prelucrarea unei comenzi se face în maxim 3 zile lucrătoare, iar livrarea prin firma de curierat rapid Nemo sau Poșta Română. Termenul de livrare este de maxim trei zile.

Prin Nemo Curier costurile până la cel mai apropiat sediu Nemo sunt de 15,60 lei și se plătesc separat de costul comenzii. Taxa pentru kilometri suplimentari este în funcție de distanța dintre sediu și client și se plătește suplimentar tot de către client.

Prin Poșta Română costurile de transport variază în funcție de valoarea rambursului și de greutatea pachetului. Prețul poate fi de cel puțin 11 lei. Suma de 15 lei reprezintă taxa pentru un pachet de 10 cărți.

La cererea clientului coletul poate fi deschis la primire înainte de a se achita prețul coletului. Dacă produsele comandate corespund cu cele din pachet, atunci clientul are obligația morală de a achita suma cuvenită.

Pentru orice nemulțumiri ulterioare legate de calitatea produselor, poate fi contatată firma noastră în termen de maxim trei zile, iar dacă se poate face dovada că motivul nemulțumirii este cauzat de neatenția noastră ne asumăm responsabilitatea de a returna banii în schimbul produselor, cheltuielile de transport fiind însă suportate de către client.